Stomatološka ordinacija M Dental PracticeNaši radovi

Puno je rada iza nas a svaki novi pacijent nam donosi nove motivacije i volju da budemo što bolji.

M Dental Practice je uz svoje pacijente. Tu smo da nam bude lepo, nama u svom poslu i Vama u budućem osmehu.

Ovo su samo neke od fotografisanih terapija.
Zubarska ordinacija M Dental Practice - Naši radovi - Iskustva pacijenata
Stomatološka ordinacija M Dental Practice - Naši radovi - Iskustva pacijenata
Stomatološka ordinacija Novi Beograd - Iskustva pacijenata - Naši radovi

Pacijent T.P. 1949. godište dolazi u našu ordinaciju zbog jakog bola u donjoj vilici.

Kliničkim pregledom i rendgen snimkom je utvrđeno prisustvo infekcije u kosti ispod donjeg desnog centralnog sekutića i desnog drugog pretkutnjaka.

Pošto je pacijen imao fiksni rad u donjoj vilici pristupili smo njegovom skidanju a zatim ekstrakciji dva zuba.

M Dental Practice - Stomatološka ordinacija Novi Beograd - Iskustva pacijenata - Naši radovi

Do potpunog zarastanja rana, endodontski smo sanirali preostale zube, neke ojačali kompozitnim kočićem i uzeli otisak za definitivni rad.

Zbog odsustva zuba u bočnoj regiji sa obe strane, odlučili smo se za fiksni rad tj. sedam metalokeramičkih krunica povezanih u most u regiji od očnjaka sa leve strane do prvog premolara sa desne strane i parcijalne skeletirane proteze u bočnoj regiji. Na ovaj način smo postigli dodatnu zaštitu i imobilizaciju preostalih zuba i ne preveliko opterećenje prisutnom protezom. Kao vezni element ova dva rada smo izabrali livene kukice, zbog lakše manipulacije pacijenta, odsustva estetske zone, manje opterećenosti retencionih zuba i prihvatljive cene za pacijenta.

Rad u gornjoj vilici je star oko osam godina i još uvek je estetski i funkcionalno prihvatljiv.

Pacijent je bez bola, srećan što konačno može lepo da se hrani, izašao iz naše ordinacije.

Zubarska ordinacija M Dental Practice - Iskustva pacijenata - Naši radovi
M Dental Practice - Stomatološka ordinacija - Iskustva pacijenata - Naši radovi

M Dental Practice


011/21-41-087
065/25-52-002
063/57-47-51
Zakažite Vašu posetu preko našeg sajta ili nam pišite za sve dodatne informacije

Radno vreme

Ponedeljak
10 - 20h
Utorak
10 - 20h
Sreda
10 - 20h
Četvrtak
10 - 20h
Petak
10 - 20h
Subota
Na upit

Pacijent N.S. 1981. godište dolazi u ordinaciju sa izuzetno lošim stanjem prisutnih zuba. Opežana ishrana i nezadovoljstvo izgledom bili su glavni motivi da nas poseti. Uznapredovala parodontopatija dovela je do klaćenja prisutnih zuba tako da smo nakon detalnje analize pristupili njihovom vađenju. Kako bi se lakše uspostavio vakum i stabilnost gornje totalne proteze, zubi u gornjoj vilici su izvađeni a u donjoj su sačuvani drugi kutnjaci sa obe strane kako bi se postigla bolja stabilnost donje akrilatne proteze.

Zubi su vađeni u više poseta i nakon dva meseca pristupili smo izradi proteza. Pacijentu je skrenuta pažnja da će posle izvesnog vremena trebati podlaganje proteza zbog nedovoljno prošlog vremena od ekstrakcije zuba sa čime se on u potpunosti složio.

Nakon nedelju dana u saradnji sa tehnikom, naš pacijent je dobio potpuno nov osmeh. Srećan i zadovoljan izašao je iz naše ordinacije.

Akcija
10% Popusta

STUDENTI uz indeks na SVE stomatološke intervencije imaju 10% popusta

PENZIONERI imaju 10% popusta na SVE intervencije u našoj ordinaciji.
Od Vas smo učili, za Vas smo tu!

PORODIČNI STOMATOLOG , velika nam je čast da cela porodica ima svog izabranog stomatologa koji je deo tima naše ordinacije. Nudimo posebne pogodnisti i plaćanje na rate članovima porodice. Omogućiti jednoj porodici da popravi zube, zameni stare plombe i ulepša svoj osmeh prava je čast za nas.

Neka Vaš osmeh govori o nama!
Popravka i lečenje zuba
Izbeljivanje zuba
Zubna protetika
Lečenje kanala korena zuba
Stomatolog Novi Beograd M Dental Practice - Iskustva pacijenata - Naši radovi
Stomatolog Novi Merkator - Iskustva pacijenata - Naši radovi
Stomatolog Novi Merkator M Dental Practice - Iskustva pacijenata - Naši radovi

Pacijentkinja M.T. 1958. godište dolazi u ordinaciju radi sanacije manjih karijesnih lezija i korekcije izgleda gornjih prednjih zuba. Nakon sanacije karijesnih lezija, zamene plombi sa zadnje strane gornjih prednjih zuba izvršeno je uklanjanje kamenca u obe vilice i poliranje svih zuba.

Pacijentkinji je savetovano da nedelju dana ispira usta antiseptičkim rastorom i obavezno koristi interdentalni konac. Na taj način smanjuje se mogućnost pojave krvarenja i olakšava izrada kompozitnih faseta.

Postupak izrade kompozitnih faseta je jednostavna i potpuno bezbolna procedura, gde pacijent dobija potpuno novi osmeh u samo jednoj poseti. Boja i oblik se usklađuju prema želji pacijenta i susednim zubima. Trajanje kompozitnih faseta zavisi od samih navika pacijenta. Nekada su potrebne izvesne korekcije usled pigmentacije prelaza između zuba i same fasete ukoliko pacijent puno konzumira kafu, crno vino, čaj.. Pacijentu se savetuje da izbaci loše navike ukoliko ih ima, kao što su grickanje noktiju, olovke, čačkalica..

Stomatološka ordinacija Beograd M Dental Practice - Iskustva pacijenata - Naši radovi
Stomatološka ordinacija Novi Merkator M Dental Practice - Iskustva pacijenata - Naši radovi
Kompozitne fasete su jednostavno, potpuno bezbolno i finansijski prihvatljivo rešenje za nov izgled Vaših zuba i savršen osmeh.

Pacijentkinja K.G. 1936. godište dolazi kod nas u ordinaciju jer hoće da ima sve „iste“ zube. U donjoj vilici prisutan veći broj svojih zuba a u gornjoj vilici zubi u frontu. Insistira na vađenju preostalih zuba u gornjoj vilici. Zubi izuzetno jaki, koreni masivni, čvrsto stoje u kosti.

Nakon zarastanja rana pristupamo izradi gornje totalne proteze poštujući sve faze rada. Posle nedelju dana dobijamo tanku, finu akrilatnu protezu sa izuzetno prirodno postavljenim zubima.

Pacijenkinja je bila presrećna, odmah je stavila roze karmin i pravo u šetnju. Takav mladalački duh i vedrina se retko sreću.

Stomatološka ordinacija Novi Beograd M Dental Practice - Iskustva pacijenata - Naši radovi

Pacijentkinja M.R. dolazi u našu ordinaciju da zameni stari metalokeramički most. Međutim prošlo je izuzetno puno vremena.
Zubi su bili rasklaćeni i karijesno destruirani tako da smo na osnovu snimka i kliničkog pregleda odlučili da ih izvadimo sem jednog zuba u donjoj vilici. Nakon njegovog lečenja, postavili smo metalokeramičku krunicu i izradili gornju i donju akrilatnu protezu.
Boja zuba je bila naš zajednički izbor i potpuno se uklopila u kompletan opis lica.

Slike su fotografisane na probi postave zuba a pre definitivne korekcije boje i glazure metalokeramičke krunice.

Stomatološka ordinacija M Dental Practice - Iskustva pacijenata - Naši radovi

Pozovite nas

065 25 52 002

© 2020. M Dental Practice by MechanicS

M Dental Practice - Stomatološka ordinacija Novi Beograd 02